Kars Haberlerim

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Ronaldo üzere hayranlarını üzmeyecek! Lionel Messi’nin son imzasında geri sayıma geçildi

Ronaldo üzere hayranlarını üzmeyecek! Lionel Messi’nin son imzasında geri sayıma geçildi

SoleKinG SoleKinG -
12 0

Psg ile ikinci devrini yaşayan Arjantinli starın geleceği hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransız ve İspanyol basını, iki tarafın da yeni sözleşme imzalama konusunda istekli olmadığını yazıyor.

SÜRPRİZ ZİYARET

Arjantinli futbolcu, bu hafta eşi ve çocuklarıyla Barcelona‘daki konutlarına gitti. Messi, eski kadro arkadaşları Busquets ve Alba ile yemekte buluştu. Eski kulübüne döneceği söylentileri de düzgünce kuvvete bindi.

BABASI MASAYA OTURDU

Katalan televizyon programı Tot Costa; Lionel Messi’nin hem babası hem de menajerliğini yapan Jorge Messi’nin Barcelona Lideri Laporta ile masaya oturduğunu bildirdi. Lider Laporta, Messi’nin geri dönüşü için tüm fedakarlıkları yapmaya hazır olduklarını söyledi. Arjantinli yıldızın da Barcelona’da tekrar oynamasına sıcak baktığı, ailevi sebepler nedeniyle maddi ayrıntıların ikinci planda olduğu tabir edildi.

XAVI’DEN YEŞİL IŞIK

Barcelona Teknik Yöneticisi Xavi Hernandez, Manchester United maçı öncesinde futbolseverleri heyecanlandıran açıklamalar yaptı. Xavi, “Messi’nin bu yaz muhtemel dönüşünü fakat o belirler. Burası onun konutu, ben her vakit kapının açık olduğunu söyledim. Daima konuşuyoruz. Her şey onun isteğine bağlı” dedi.

Kaynak: Haberler.com

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir