Kars Haberlerim

  1. Anasayfa
  2. Siyaset

Siyaset

Siyaset

Argümanlı çıkış! CET İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oy oranını açıkladı!

SoleKinG
0 12

Zafer Partisi önderliğinde kurulan CET İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı canlı yayında ittifakının oy kapasitesiyle ilgili, “Yüzde 16 oyumuz var. Kazanacağımızı ve ikinci cinse kalacağımızı düşünüyorum” dedi.

Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşeceği HDP’li Sezai Temelli Almanya’da Öcalan’a selam gönderdi

SoleKinG
0 13

Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşeceği HDP’li Sezai Temelli, Almanya’da düzenlenen PKK etkinliğinde zafer işareti yaparak teröristbaşı Öcalan’a selam gönderdi.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vatandaşın Karaçay Barajı talebine cevap: Döner dönmez talimat vereceğim

SoleKinG
0 12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sarsıntının vurduğu Hatay’da incelemelerde bulundu. Depremzede vatandaşlarla bir ortaya gelip problemlerini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir vatandaşın kendisine ilettiği talebi paylaşarak, “Karaçay Barajı ile ilgili gerekli talimatı da döner dönmez vereceğim” sözlerini kullandı.

Siyaset

Aslı Baykal’dan Millet İttifakı yorumu: En delikanlı Saadet Partisi’nin tabanı çıktı

SoleKinG
0 13

Millet İttifakı’na yönelik tenkitleriyle ön plana çıkan Aslı Baykal, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaparak, “En delikanlı Saadet Partisi’nin tabanı, gövdesi çıktı. Öteki herkes sus pus” sözlerine yer verdi.

Siyaset

Kılıçdaroğlu, zelzele bölgesinden canlı yayına bağlandı: 50 bin kişinin vefatından kim sorumlu?

SoleKinG
0 14

Malatya’da geceyi çadırda geçirecek olan CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara sert sözlerle yüklendi. Problemlerini anlatmaya çalışan depremzedelere gülerek karşılık verdiği için reaksiyon çeken Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’ın istifa etmesini olağan karşıladığını belirten Kılıçdaroğlu, “50 bine yakın insan öldü, kimse istifa etmedi, bari ben istifa edeyim deme faziletini göstermiştir. 50 bin kişi hayatını kaybetti, bir Allah’ın kulu sorumluluk almadı. 50 bin kişinin vefatından kim sorumlu?” dedi.

Siyaset

Saadet Partili Habibe Erdoğan: Kılıçdaroğlu yalnızca bir aday değil “Mücahid”

SoleKinG
0 10

Saadet Partisi’nin Genel Yönetim Konseyi Üyesi Ümit Çebi’nin merhum Erbakan Hoca’nın sıfatı “Mücahid”i 28 Şubat’ın siyasi ayağı CHP’nin önderi için kullanmasına Saadet’in İstanbul Bayan Kolları Lider Yardımcısı Habibe Erdoğan da takviye verdi.

Siyaset

Karamollaoğlu’ndan Akşener’e büyük şok: Kâfi sizden çektiğimiz!

SoleKinG
0 26

Gazeteci Latif Şimşek katıldığı canlı yayında 6’lı koalisyonun dağılmadan evvelki 12. Toplantısında yaşananlara ait bilgiler paylaştı.

Siyaset

İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a sitem: Bizim liderlerimiz biliyorduk!

SoleKinG
0 17

YETERLİ Parti Genel Lider Yardımcısı Ümit Dikbayır, 6’lı masada yaşananlara ait açıklamalarda bulundu. Dikbayır Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na da sitemde bulundu.

Siyaset

Millet İttifakı’nda karar günü! Saatler kala dikkat çeken Akşener bildirisi

SoleKinG
0 17

Yeterli Parti Genel Lideri Meral Akşener 6’lı masadan kalktı. Gözler masadaki başka partilerin çıkaracağı ortak cumhurbaşkanı adayına çevrildi. Masadan ise toplantıya saatler kala dikkat çeken Akşener iletisi geldi.

Siyaset

Ersan Şen adaylığını ilan etti! Meral Akşener ‘Görüşelim’ dedi

SoleKinG
0 18

Ersan Şen, katıldığı canlı yayında cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı. UYGUN Parti Genel Lideri Meral Akşener Şen’i genel merkeze davet etti.