Kars Haberlerim

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Siyaset
  4. »
  5. Saadet Partili Habibe Erdoğan: Kılıçdaroğlu yalnızca bir aday değil “Mücahid”

Saadet Partili Habibe Erdoğan: Kılıçdaroğlu yalnızca bir aday değil “Mücahid”

SoleKinG SoleKinG -
11 0

Saadet binası önünde “Türkiye laiktir laik kalacak” sloganları eşliğinde CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanması, ardından Saadet’in bilhassa başörtüsü zulmüyle simgeleşen 28 Şubat zihniyetinin siyasi ayağı hüviyetindeki CHP’nin önderi için “mücahit” benzetmesi yapması Milli Görüş’ün vicdanlarını yaralasa da artık akıma dönmüş üzere.

ÖNCE ÜMİT ÇEBİ ARTIK DE HABİBE ERDOĞAN

Çebi’den sonra Saadet Partisi İstanbul Bayan Kolları Lider Yardımcısı Habibe Erdoğan da Kılıçdaroğlu’nu ‘mücahit’ kelamlarıyla övdü.


Saadet Partisi İstanbul Bayan Kolları Lider Yardımcısı Habibe Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Hakkın yeryüzüne hakim olması için uğraş eden şahsa Mücahid denir. Yoksullukla gayret etmek, adalet için çabalamak, liyakate uygun davranmak Allah’ın isteğini kazanmak ve cihad etmek değil midir? Sn. Kılıçdaroğlu yalnızca bir aday değil, bu ülkeye dair umudumuzun, karanlıktan çıkışımızın ortak temsilidir.” tabirlerini kullandı.

“BAŞLARINDAKI ÖRTÜYÜ İNDİRENLERE MÜCAHİD DER OLDULAR”

Habibe Erdoğan’ın vicdanları yaralayan skandal paylaşımı toplumsal medyada “Başlarındaki örtüyü indirenlere Mücahid der oldular” biçiminde çok sayıda yorum aldı.

 

 

Kaynak: Haber7

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir