Kars Haberlerim

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Jorge Jesus totem mi deniyor? Avrupa’daki rakip Sevilla için yaptığı benzetme şaşırttı

Jorge Jesus totem mi deniyor? Avrupa’daki rakip Sevilla için yaptığı benzetme şaşırttı

SoleKinG SoleKinG -
14 0

Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’nin teknik yöneticisi Jorge Jesus, müsabakanın akabinde ekibin durumu, transfer gündemi ve Sevilla eşleşmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

REAL MADRID BENZETMESİ

Jorge Jesus, Sevilla’nın daha güçlü bir takım olduğunu söyleyip “Bu turnuvanın Real Madrid’i Sevilla’dır” değerlendirmesinde bulundu.

İşte Jesus’un maç sonu yaptığı açıklamanın tamamı:

“BURADA GALATASARAY KAYBETTİ”

“Galatasaray burada kaybetti. Buraya gelen pek çok kadro puan kaybetti. Kadıköy’de onlara karşı oynadığımız maça kıyasla farklı bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Doksan dakika boyunca âlâ olduğumuz anlar vardı. Set atağında yeterli olduğumuz anlar vardı.”

“ALTAY BAYINDIR İYİYDİ”

“Altay Bayındır maç içerisinde kıymetli kurtarışlar yaptı. Yalnızca son saniyede bir korner golü yedik fakat o dakikaya kadar kurtarmış olduğu durumlar vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti almamız bizim için değerliydi.”

“BİZİM ÖNCELİĞİMİZ LİG”

“Bizim için en kıymetlisi Türkiye ligi. Geldiğim günden beri bunu söylüyorum. Bizim asıl gayemiz, birinci maksadımız ligi kazanmak. Alışılmış ki ondan sonra Türkiye Kupası var. Türkiye Kupası’nı da kazanmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde şu ana kadar olağanüstü bir performans sergiledik. Şu anda en uygun 16 ekip ortasındayız. Şu etapta bizden çok daha âlâ kadrolar olduğunu biliyoruz lakin biz de kendimize inanıyoruz. İki ayaklı elemelerde her şeyin mümkün olduğunu biliyoruz. Sevilla’nın bizden daha güçlü olduğunu düşünüyoruz lakin bizim de onlara karşı güçlü olabilecek taraflarımız olduğunu biliyoruz.”

“KİMİ ALABİLİRİZ?”

“GALATASARAY’I İZLEMİŞTİM”

“Galatasaray’ın Sevilla’ya karşı oynadığı maçı izlemiştim. Maç içerisinde ıstırap yaşadıkları anlar olmuştu. Ben de Sevilla’ya karşı bir final kaybetmiştim penaltılarda.”

“BU TURNUVANIN REAL MADRID’I SEVILLA”

“Sevilla, UEFA Avrupa Ligi’ni en çok kazanan ekip. Bu turnuvanın Real Madrid’i diyebiliriz. Bahtımız az gözükse de kendimize inanıyoruz. Öz itimadımız var ve perşembe günü uygun bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız.”

Kaynak: Haberler.com

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir