Kars Haberlerim

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Kentsel dönüşüm sürecinde AK Parti ve CHP Belediyeciliği farkı! Sarsıntısı fırsata çevirdiler

Kentsel dönüşüm sürecinde AK Parti ve CHP Belediyeciliği farkı! Sarsıntısı fırsata çevirdiler

SoleKinG SoleKinG -
17 0
  • Haber7 – ÖZEL

Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki sarsıntılardan sonra kentsel dönüşüm süreci ağır bir formda gündeme geldi.

CHP’Lİ NİLÜFER BELEDİYESİ SARSINTISI FIRSATA ÇEVİRDİ

Binalarının sağlam olup olmadığını denetim etmek isteyen vatandaşlar bulundukları belediyelere başvurmaya başladı. CHP’li Turgay Fazilet idaresindeki Nilüfer Belediyesi afet ortamını fırsata çevirdi. Binasının sarsıntıya güçlü olup olmadığını öğrenmek için belediyeye başvuran ve ‘yapım evrakı’ isteyen vatandaşlardan, Nilüfer Belediyesi 5400 TL talep etti. Nilüfer Belediyesi’nde kayıtlara geçen bu skandal reaksiyon çekti.

“ŞU UTANMAZ FIRSATÇI BELEDİYELERİNE İKİ ÇİFT LAF ET”

Konuyu gündeme getiren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, toplumsal medya hesabından kendisine iletilen iletisi paylaştı. “Boş boş konuşacağına şu utanmaz fırsatçı belediyelerine iki çift laf et” diyerek CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu etiketledi.

BURSA YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Vatandaşların bir an önce binalarının sağlamlığını denetim etmek için belediyelere başvurmasını fırsata çevirmeye çalışan CHP’li Nilüfer Belediyesi’nin tersine, AK Parti’nin Bursa Yıldırım Belediyesi vatandaşlara yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Oktay Yılmaz idaresindeki Yıldırım belediyesinin binasının sağlamlığını öğrenmek isteyen şahıslardan yalnızca 150 TL fiyat istediği ve USB armağan ettiği öğrenildi.

 

KAYNAK: HABER7

Kaynak: Haber7

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir