Kars Haberlerim

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Alfons Groenendijk: 15 eksiğe karşın…

Alfons Groenendijk: 15 eksiğe karşın…

SoleKinG SoleKinG -
12 0

Antalyaspor, Spor Toto Harika Lig’in 14. hafta erteleme maçında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın akabinde Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş taraftarının depremzedelere takviye olmak emeliyle yaptığı tertipten ötürü tebrik ederek kelamlarına başlayan Groenendijk, “Bugün döneme başladık. Defans olarak çok sağlam durduk. 1 puanı kazandık. Maç öncesi Türkiye’nin maalesef trajik olayların ardından olmasından ötürü grup eksiklerinden bahsetmek istemedim lakin kısıtlı takımla çıktığımız gerçekti. Birinci Harika Lig deneyimi olan genç kalecimiz son dakikada penaltı ve 5 kurtarış yaparak bize 1 puan kazandırdı. Güçlü atmosferden 1 puan bizim için kazanımdır. Önümüzde Kasımpaşa maçı var. Geniş takımla çaba edeceğiz. Tüm depremzedelere başsağlığı diliyorum. Futbol adamları olarak elimizden ne geliyorsa takviye olmaya çalışacağız” biçiminde konuştu.

“15 eksiğe karşın 1 puan aldıysak bizim için kazanımdır”

15 oyuncudan mahrum alana çıktıklarına değinen Groenendijk, “Kendi ekibinden bugün futbol üst seviye değildi lakin savaştık, uğraş ettik. 15 oyuncu eksiğimiz vardı. Takım oluşturmak bile zordu bizim açımızdan. Kenarda U-19’dan birçok oyuncu vardı. Yedekten müdahale etmek de zordu bizim için. Mazeret göstermemeye çalıştık. Hiçbir formda bahsetmedik. Karşımızda güzel ve 3 puan almak isteyen bir kadro vardı. Onlara karşın 1 puan aldıysak bizim için kazanımdır. Âlâ maç oynamadık lakin kazanım elde ederek dönüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Haber7

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir